2261-Luxaflex_header.jpg

Luxaflex® raamdecoratie, Binnencollectie

De met de hand en op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex® brengen kamers tot leven – jouw huis baadt in natuurlijk licht en wordt comfortabel beschermd tegen hitte en kou. En dankzij het inspirerende ontwerp, de innovatieve bediening en de pure kwaliteit van elk afzonderlijk product, weet je steeds dat je de perfecte keuze hebt gemaakt voor jouw huis en jouw stijl.
bron Luxaflex® Houten jaloezieen detail
bron Luxaflex® Duette Shades
bron Luxaflex® Horizontale jalouzieen
bron Luxaflex® Plissé Shades detail
bron Luxaflex® Rolgordijn detail
bron Luxaflex® Shutters detail
bron Luxaflex® Silhouette Shades detail
bron Luxaflex® Verticale jaloezieen detail
bron Luxaflex® Twist rolgordijn detail
bron Luxaflex® Vouwgordijnen detail
bron Luxaflex® Powerview automation detail
bron Luxaflex® Horren

 

Op maat gemaakt

Welke Luxaflex® raamdecoratie je ook kiest, het is het resultaat van ruim 60 jaar geïnspireerd ontwerp en biedt innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit. Luxaflex® staat erop om elk product afzonderlijk met de hand te maken.

Dat onderscheidt Luxaflex® van de anderen: een detaillistisch oog voor elk op maat gemaakte raambekleding. Luxaflex® zet zich ervoor in dat je jarenlang kunt genieten van jouw aankoop, in de wetenschap dat je de juiste keuze voor jouw huis hebt gemaakt.

Het ontwerp maakt het verschil

Luxaflex® vind uiteraard dat een goed ontwerp ook mooi moet zijn…
De op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex® gaan echter veel verder dan dat. Luxaflex® biedt uitstekende en variabele lichtregulering, isoleren kamers tegen hitte en kou en besparen energie, beschermen jouw meubels tegen schadelijke uv-stralen, en absorberen zelfs geluid. Raambekleding van Luxaflex® verbetert de akoestiek van een kamer en de geavanceerde bedieningssystemen maken zelfs van het openen en sluiten, het omhoog brengen en het omlaag brengen, een dagelijks feestje.

Exclusieve collecties en geïnspireerde innovaties

Sinds Luxaflex® de horizontale jaloezie uitvond, staat de naam Luxaflex® gelijk aan nieuwe, innovatieve raamdecoratie. Vernieuwende unieke producten zijn geïntroduceerd, zoals Duette® Shades en Silhouette® Shades, met exclusieve ontwerpen en spannende stoffen die de kijk op raambekleding hebben veranderd.

Luxaflex® heeft een nieuwe wereld geïntroduceerd die je keuzevrijheid biedt bij de inrichting van jouw woning. Elk prachtig product van Luxaflex® wordt op maat gemaakt en sluit zodoende perfect aan op jouw huis en stijl.

De mensen van Luxaflex® zijn net zo speciaal als de producten en trots op de uitstekende dienstverlening die zij iedere klant bieden en het is voor Luxaflex® een erezaak om jouw raamdecoratie precies te laten voldoen aan jouw wensen.

bron Luxaflex® Lightline® Rolgordijnen
bron Luxaflex® Lightline® Rolgordijnen detail

 

Luxaflex® werkt aan een schonere samenleving

Luxaflex® hergebruikt oceaanplastic. 

Het plastic in de Stille Oceaan heeft een 'plasticsoep' gevormd van maar liefst 1,5 miljoen vierkante kilometer. Hunter Douglas heeft daarom een project met als doel teruggewonnen plastic afval van de kustlijn om te zetten in hoogwaardige weefsels. Greenscreen® Sea-Tex® NXT is 's werelds eerste zonwerende stof gemaakt van 50% gerecycled plastic afval uit de oceaan. In juli 2020 is 40 ton aangespoeld plastic omgezet in prachtige GreenScreen® Sea-Tex®-stoffen voor stijlvolle Luxaflex®-Rolgordijnen en Verticale Jaloezieën.

bron Luxaflex® GreenScreen® Sea-Tex®-stoffen
bron Luxaflex® GreenScreen® Sea-Tex®-stoffen detail

 

Ontdek isolerende raambekleding

In de zomer wil je de warmte graag buiten houden en in de winter juist de warmte vasthouden. Met isolerende raambekleding zorg jij ervoor dat je het binnenklimaat in jouw huis gemakkelijk kunt reguleren: het werkt tegen de kou, isolerend en energiebesparend.

Met speciale Duette® Shades van met een aluminium gecoate cel constructie isoleer je nog beter dan met reguliere Duette® Shades. Duette® Architella® Shades bestaat uit een dubbele cel, waardoor ze extra goed isoleren. Kies je dan ook nog eens voor een stof met aan de binnenkant een metalen coating dan heb je een nog betere isolatie en kun je nog meer energie besparen. Je kunt Duette® Architella® Shades combineren met gevoerde gordijnen voor een stijlvolle en energiebesparende oplossing.

bron Luxaflex® Duette® Architella Shades
bron Luxaflex® Duette® Architella Shades detail
Alle raamdecoratie
  • De kracht van duo rolgordijnenMet een duo rolgordijn heb je meer opties dan met een gewoon rolgordijn.
  • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een dupligordijn lijkt op een plissé.
  • De magie van horizontale jaloezieënHorizontale jaloezieën zijn misschien wel een van de oudste vormen van raamdecoratie, maar met de huidige opties..
  • Pure schoonheid: jaloezieën van houtHouten jaloezieën geven een luxe uitstraling aan je interieur.
  • Plisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ramen heeft.
  • Op zoek naar rolgordijnen in Sneek? Doe inspiratie op in onze woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar sfeervolle shutters in Sneek? Doe inspiratie op in onze woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Verticale jaloezie, beter bekend als lamellenBij Colors@Home Bergstra vind je de laatste collecties verticale jaloezieën.
  • De sfeervolle baleinen van vouwgordijnenVouwgordijnen geven je interieur een prachtige warme uitstraling.
  • Op zoek naar Luxaflex raamdecoratie? Op maat gemaakte raambekleding van Luxaflex® brengen kamers tot leven. Bekijk het aanbod op onze website.
triangle