Wij zoeken een nieuwe collega!

Vacature Verkoopadviseur

Ben jij een commercieel talent en parttime of fulltime beschikbaar? Heb je ervaring in de woninginrichting of retail en ben je op zoek naar een baan met uitdaging en toekomstperspectief? Bij ons werk je in een gezellig en hecht team maar je bent zelfstandig en verantwoordelijk als het gaat om adviseren, verkoop en afhandeling. Enthousiast? Dan is deze functie iets voor jou!

Functieomschrijving

Je geeft zelfstandig advies aan klanten die onze winkel bezoeken of bij de klanten thuis, op het gebied van vloeren, behang, gordijnen, raamdecoratie, zonwering, horren en complete interieurs. Je maakt offertes op, verkoopt producten en bent verantwoordelijk voor de bestelling hiervan.

Jij bent: een aanpakker, klantvriendelijk, enthousiast, representatief, communicatief sterk, punctueel, commercieel en creatief.

Wie bieden: een goed salaris, werken in een gedreven team in een prettige, informele werksfeer, on the job en externe begeleiding en training om je kennis up tot date te houden en jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je motivatie t.a.v. Jorrit Bergstra naar info@bergstrasneek.nl. Heb je vragen, bel dan gerust 0614401755 of kijk op bergstra.colorsathome.nl.