2169-diensten_inmeten-header.webp

Traprenovatie op maat in Sneek

Ben je uitgekeken op jouw huidige trap en wil je graag jouw trap nieuw leven inblazen? Een vakkundige traprenovatie biedt de uitkomst. Met bijvoorbeeld overzettreden van laminaat of PVC krijgt uw trap een volledig nieuwe uitstraling die voldoet aan al uw wensen. Zowel particulieren als organisaties kunnen bij ons terecht voor betaalbare traprenovatie en vakkundige montage voor een strak resultaat. Omdat een traprenovatie met verschillende materialen te realiseren is, wil je natuurlijk alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Bekijk daarom alle soorten traprenovatie in onze woonwinkel in Sneek. Hier vind je sfeervolle materialen als tapijt, pvc, laminaat of marmoleum.

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen? Onze adviseurs ondersteunen je graag om de uitvoering te vinden die het beste aansluiten bij je stijl en smaak. Aangezien een traprenovatie altijd maatwerk is, bestaat er geen standaardprijs. De exacte kosten zijn afhankelijk van het materiaal, de hoeveelheid en de arbeidskosten van het project. Om een scherpe offerte op te maken, komen we graag langs om de gewenste bekleding in te meten. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. Bezoek onze interieurwinkel in Sneek en bekijk alle mogelijkheden van een traprenovatie. Ons ervaren team helpt jou graag verder.

Ook rekenen hoort erbij!
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies aan huis nodig? Onze interieuradviseurs komen graag langs in Sneek om jouw interieur een boost te geven. Neem contact op.
  • Inmeetservice van Colors@Home BergstraOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren al..
  • Monteren & leggen.
  • Traprenovatie nodig in Sneek? Doe inspiratie op in de woonwinkel Bergstra! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar een interieurwinkel in de buurt? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Bergstra! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.