597-vloeren_header.webp

Jouw vloerenspecialist in Sneek

Een vloer koop je voor een langere tijd. Daarom is het wel zo fijn als die vloer de aankomende jaren mee gaat. Daarom kun je bij Colors@Home Bergstra in Sneek alleen vloeren vinden van de allerbeste merken. We hebben jaren ervaring te bieden en weten dus de ideale vloeroplossing voor jouw woning te vinden. Of het nu om harde of zachte vloeren gaat. En het meten en leggen? Tegen een kleine vergoeding verzorgen we dat voor je!

Kwalitatieve merken 

Wij hebben ons uitgebreide assortiment met veel aandacht en zorg samengesteld. Door de beste merken te selecteren, hebben we altijd de perfecte interieuroplossing voor jou. Doordat ieder merk zijn eigen stijl heeft, leveren we kwalitatieve vloeren die volledig bij jouw smaak en wooninterieur passen. In het onderstaande overzicht vind je een greep uit onze merken. Heb je vragen of wil je graag advies? Neem contact op en laat je adviseren.

 Ambiant   Colors
 Desso  Forbo
 Interfloor  Moduleo
 Quickstep  Tarkett
 Coretec  Bonaparte

 

duurzame vloeren

Jouw interieur is niet compleet zonder de volgende basis componenten: stevige wanden, een solide plafond en duurzame vloeren. Een goede vloer is onmisbaar en moet daarom van het juiste materiaal en de beste kwaliteit zijn, zodat je er héél lang van kunt genieten. Wij bieden een grote collectie vloeren en vloerbedekking op maat aan, van tapijt tot pvc-vloeren, zodat de klant keuze heeft uit een ruim assortiment! Door dit royale aanbod aan uitvoeringen en materialen, vind je ongetwijfeld de perfecte vloer voor jouw huis. Van onze vloeren kun je gegarandeerd jarenlang zorgeloos gebruik maken, zonder vroegtijdige slijtage of scheurtjes. Sta met beide benen op de grond, als je opzoek bent naar een interieurspecialist. Kies voor een vloer van Colors@Home voor een solide, kwalitatieve en bovenal prachtige toevoeging aan jouw interieur.

vloeren op maat

Een geschikte vloer kopen kan voor de gemiddelde consument enigszins ingewikkeld zijn. Wij bieden daarom deskundig advies over de juiste afmetingen, hoeveelheid en het beste materiaal voor jouw huis. De verschillende vloersoorten die wij aanbieden zijn allemaal bijzonder eigentijds en geven aan elk huis een speciale uitstraling. Jouw vloer oogt meteen zeer smaakvol met een prachtig tapijt in een frisse kleur. Of dacht je eerder aan een trendy karpet met een nette randafwerking? Wij hebben daarnaast onderhoudsvriendelijke vloeren van:

  • Vinyl;
  • Laminaat;
  • PVC;
  • Tapijt.

Een vinyl, laminaat en pvc-vloer zijn erg hygiënisch en uitstekend geschikt voor mensen die slijtage aan hun vloeren zoveel mogelijk willen reduceren. Deze vloersoorten zijn bovendien leverbaar met diverse designs, zoals een hout- of tegelmotief. Hiermee krijgt u de look van een heuse tegel- of houten vloer zonder het moeizame onderhoud! Onze marmoleum vloer, vervaardigd uit natuurlijke bestanddelen, is perfect voor zij die milieubewust zijn en toch een adembenemend interieur willen met een stevige vloer in een frisse kleur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze woonwinkel in Sneek en laat je inspireren. Wij zijn niet alleen de specialist in Sneek, wij ontvangen ook veel bezoekers uit omliggende plaatsen als Joure en Bolsward. Onze inspirerende winkel is goed te bereiken en met voldoende parkeerplekken voor de deur stap je zo onze woonwinkel binnen. Wil je graag kwalitatieve vloeren in Joure of Bolsward laten plaatsen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze merken

Ambiant
Bonaparte
Desso
Forbo
Forinn
Hamat
Interfloor
Mflor
Parade
Quickstep
 

Onze merken

Ambiant
Bonaparte
Desso
Forbo
Forinn
Hamat
Interfloor
Mflor
Parade
Quickstep
triangle