581-raamdecoratie_horizontalejaloezie-header.webp

Woonwinkel in de buurt

Bergstra Colors@Home is een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied. Wij zijn dé interieurspecialist van Sneek, Joure en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van raamdecoratie, horren, buitenzonwering, behang, en vloeren. Je kunt altijd rekenen op een goed interieuradvies waar je écht iets aan hebt. Wat je smaak ook is, we bieden altijd een ruim assortiment waarmee je het beste uit jouw wooninterieur haalt. Onze inspiratievolle woonwinkel is goed te bereiken en met voldoende parkeerplekken voor de deur hoef je niet te ver te lopen. Ben jij zoek naar sfeervolle woninginrichting? Neem een kijkje in de interieurwinkel van Bergstra Colors@Home en laat je inspireren.

Ook rekenen hoort erbij!
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies aan huis nodig? Onze interieuradviseurs komen graag langs in Sneek om jouw interieur een boost te geven. Neem contact op.
  • Inmeetservice van Colors@Home BergstraOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren al..
  • Monteren & leggen.
  • Traprenovatie nodig in Sneek? Doe inspiratie op in de woonwinkel Bergstra! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar een interieurwinkel in de buurt? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Bergstra! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.